صفحه 1 : خبر همدان صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : خبر همدان صفحه 4 : پزشکی و سلامت صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ورزش صفحه 7 : فرهنگ شهروندی صفحه 8 : خبر همدان

۲۵
بهمن
۱۴۰۴

شماره
۶۱۰۴

امروز: ۲۴ (بهمن) ۱۴۰۴ ◀ ◀ Friday 2026 (Feb) 13

عناوین صفحه

هگمتانه، گروه خبر همدان: راهپیمایی 22 بهمن امسال همچون سال‌های گذشته جلوه‌ای از اتحاد، عشق به میهن و پایبندی مردم ایران به آرمان‌های انقلاب اسلامی بود. در حالی که بسیاری از رسانه‌های بیگانه در هفته‌های اخیر تلاش کردند چهره‌ای متزلزل از ایران نشان دهند، حضور گسترده مردم از کودک و نوجوان گرفته تا جانبازان، خانواده‌ها و سالخوردگان و دانش‌آموزان پاسخی عملی و محکم به تمام دشمنان این سرزمین بود. صحنه‌هایی که در جای‌جای کشور رقم خورد، بار دیگر ثابت کرد عشق به وطن و ولایت در دل ایرانیان زنده و پایدار است.
شور و حال شرکت کنندگان همدانی در راهپیمایی 22 بهمن 1404 در گفت‌وگو با خبرنگار هگمتانه آمده است.

روایت مردم از دل اجتماع
مهدی، دانش‌آموزی از نسل دهه نودی‌ها با شور و شعف خاصی به خبرنگار هگمتانه گفت: می‌خواهم به دشمن نشان بدهم ایران قوی است. وطن خانه‌ من است و باید از آن دفاع کنم.
امیرحسین زارعی نیز با افتخار از حضورش گفت که آمده تا اتحاد مردم را به نمایش بگذارد.
وطن خانه ماست
شیرین کرمی و خانواده‌اش با پرچم‌های سه‌رنگ در دست، هدفشان را چنین توصیف کردند: برای حفظ اتحاد و حمایت از کشورمان آمده‌ایم. وطن خانه‌ ماست و هر کس از خانه‌اش دفاع می‌کند. ما هم از جان خود که وطن ماست دفاع می کنیم.
در میان جمع، محمدمهدی عسگری جانباز سرافراز کشور، حضوری پرصلابت دارد. او با چشمانی پر از ایمان و لبخند گفت:
به عشق امام زمانم و رهبرم در راهپیمایی شرکت کرده‌ام. دشمنان بدانند که ما تا آخر ایستاده‌ایم و پیروزیم.
مطهره زهرا مظاهری، از نسل جوان، در حالی که پرچم به دست داشت با لبخند گفت: برای عقیده‌ام و به عشق رهبرم آمده‌ام.
نرگس که یک دهه نودی است نیز بر اهمیت اتحاد مردم تأکید داشت: باید نشان بدهیم همبستگی ما تو دهنی محکمی به دشمن است.
مبینا هم یک دانش‌آموز دهه نودی با شور جوانی فریاد زد: به عشق رهبرم آمده‌ام.
در جمع خانواده‌ها، زوج همدانی، صغری حاجیلویی و مجید حاجیلویی، در حالی که پرچم ایران را در دست داشتند به خبرنگار هگمتانه گفتند: برای وطن و برای آقامان آمده‌ایم.
و مجید با صلابتی خاص پاسخ می‌دهد: باید تو دهنی محکمی به آمریکا بزنیم.
ایستادگی ملی تا ظهور
این حضور پرشور، تنها یک گردهمایی مردمی نبود؛ بلکه نمادی از ایستادگی ملی در برابر چالش‌های سیاسی، فشار اقتصادی و توطئه‌های خارجی بود. مردم با شعارهای خود بار دیگر وفاداری‌شان را به انقلاب و ارزش‌های اسلامی اعلام کردند. از دهه هفتاد و هشتاد و نودی‌ها، از نسل‌های انقلاب، از پدران و مادران، از یادگاران دفاع مقدس، هرکدام به سهم خود نشان دادند که عشق به میهن، از نسلی به نسل دیگر در جریان است.
راهپیمایی 22 بهمن امسال یادآور این حقیقت بود که ایران زنده است، متحد است و ایمان در دل‌های مردمش ریشه دارد. صدها هزار نفر در سراسر کشور نه تنها برای گرامیداشت انقلاب، بلکه برای اعلام وفاداری به آینده‌ای روشن‌تر گرد هم آمدند و به ندای رهبر و ولی زمان خود لبیک گفتند.
گفتنی است ماهور ظرافتی خبرنگار بخش کودکانه روزنامه هگمتانه  در راهپیمایی 22 بهمن با آیت الله شعبانی امام جمعه همدان گفتگو کرد که در حین گفتگو آیت الله شعبانی میکروفون را از خبرنگار هگمتانه گرفت و  خود به مصاحبه بااین نوجوان پرداخت.
امام جمعه همدان  از خبرنگار نوجوان هگمتانه  پرسید که با چه انگیزه ای در راهپیمایی شرکت کرده و خبرنگار هگمتانه پاسخ داد که در راهپیمایی شرکت کرده ام که به دشمنان ایران نشان دهم  هیچ غلطی نمی توانند بکنند و ما پشت رهبرمان هستیم.
آیت الله شعبانی از فهم و درک خبرنگار نوجوان هگمتانه تقدیر کرد و افزود: مردم هیچ وقت از رهبرشان، کشورشان و از امنیتشان دست نمی کشند و همیشه پای مملکتشان هستند.
امام جمعه همدان افزود: مردم با اینکه مشکل دارند و گرفتاری های اقتصادی وجود دارد اما می دانند که دشمن مشکلات آنها را حل نمی کند و خودمان باید مشکلاتمان را حل کنیم.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: